Toimitusehdot

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteet toimitetaan Postin toimituksina.
Mahdolliset toimituskulut lisätään tilaukseen ja näkyvät tilatessa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Verkkopankkiasiakkaat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, SP/Pop, S-pankki, Ålandsbanken, Tapiola, Handelsbanken, Aktia
Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
Klarna lasku: Voit maksaa erikseen toimitettavalla laskulla.
Klarna tili: Klarna-tilin luonneille
Paytrail-tilimaksu: Paytrail-tilin luonneille
Paypal-tilimaksu: Paypal-tilin luonneille

Maksut verkkopankkien maksupainikkeilla

Voit maksaa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Sinun kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin, helppoa ja turvallista! Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.

Maksut luottokorteilla Visa, Visa Electron tai MasterCard

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.

Klarna Lasku

Voit maksaa tilauksesi paketin mukana tulevalla Klarna Laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta. Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Maksuaika aina 14 vuorokautta. Laskutusmaksu 3,90 €. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä. Maksuaika aina 14 vuorokautta. Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Katso tarkemmat ehdot Klarnan sivuilta.

Klarna Tili

Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta valitsemalla Klarna Tili. Minimierä 8,95 €. Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Kuukausierä vähintään 8,95 € tai 1/24 tilauksesi kokonaissummasta. Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja. Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla. Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle. Katso tarkemmat ehdot Klarnan sivuilta.

Paytrail – tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa? Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa kortti- ja muiden tietojen sekä pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.
Näin se toimii
1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.
Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Paypal – tili

Voit maksaa suoraan Paypalin omilla sivuilla tai Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut) kautta.

Toimitus

Voit valita tilatessa toimitustavaksi postin tai noudon toimipaikastamme.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika on normaalisti Komar tuotteilla maksimissaan 14 päivää ja Rebel tuotteilla maksimissaan 7 päivää. Emme kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä.

Tuotteet loppuneet / jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on päässyt tilapäisesti tai kokonaan loppumaan tai jää jälkitoimitukseen otamme teihin yhteyttä.

Palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus, kunhan palautettavat tuotteet ovat täysin käyttämättömiä, avaamattomia ja uudelleen myyntiin kelpaavia.

HUOM! Tarjoustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Asiakkaan ohjeiden mukaan valmistetut tai muunnellut tuotteet voi palauttaa vain jos ne eivät vastaa asiakkaan tilausta / tilausvahvistusta.

Tuotteen palauttamiseksi sinun tulee ensiksi luoda palautuspyyntö. Vastaanotettuamme palautuspyynnön otamme sinuun yhteyttä ja sovimme palautuksesta. Maksamme tuotteen hinnan, palautuksesta mahdollisesti aiheutuneet rahtikulut maksaa asiakas.

Vastaan otamme vain palautukset, joille on luotu palautuspyyntö! Kaikki tuotteiden palautukset sovitaan aina etukäteen MR-Mainos Oy:n kanssa.

Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen tuotteeseen, veloitamme toimitus/käsittelykulut. Luo tuotevaihdosta palautuspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Vaihdettavan tuoteen tulee olla täysin käyttämätön, avaamaton ja uudelleen myyntiin kelpaava.

Reklamaatiot

Tuotteiden mukana tai tilausvahvistuksen yhteydessä kuluttajalle toimitetaan suomenkieliset työohjeet, joita noudattamalla tapetointi onnistuu hyvin. Edellytämme ohjeisiin tutustumista. Ohjeiden vastainen toiminta, edelleen asentajan luettavaksi antaminen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa reklamaation hylkäämiseen.

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta , jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Säilytä etiketit lisätilauksia ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Kuvatapetit.fi toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Reklamaatiotapauksissa vaadimme etiketit ja valokuva/mallipalaa tapetista joista virhe pystytään todentamaan.

Lunastamattomat tilaukset

Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20.00 euron kulumaksun laskulla. Laskun maksamatta jättämisestä seuraa merkintä luottotietoihisi luottohäiriönä.

Tarjoustuotteet / Poistotuotteet

Tarjous – ja poistotuotteita on yleensä vain tietty määrä ja tarjouksilla on umpeutuva voimassaoloaika.

Tuotteiden värit verkkokaupassa

Tuotteiden todelliset värit saattavat erota hieman tietokoneen näytölläsi näkyvästä väristä. Värisävyt toistuvat erilailla eri näytöillä ja myös näytön värisävyjen kalibroinnit vaihtelevat.

Virheiden mahdollisuus

Verkkokauppajärjestelmän luonteesta johtuen emme vastaa virheellisistä tilauksista, esimerkiksi väärät tuotteiden tai toimituskulujen hinnat. Jos havaitsemme että asiakkaan tilaukseen on tullut järjestelmän vuoksi virhe, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilauksen korjaamiseksi ja vahvistamiseksi. Virheellinen tilaus voidaan peruuttaa yksipuolisesti MR-Mainos Oy:n toimesta ja tällöin asiakkaalle palautetaan automaattisesti maksettu summa. Myös tilauksen peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle.

Muuta

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Epäselvyyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.